Çaykur Rizespor çalışmalara başladı

Avusturya kampını tamamlayarak yurda dönen Çaykur Rizespor, 3 günlük izinin ardından çalışmalara başladı. Rize Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde yapılan  antrenmana, Belçika'nın Kortrijisk takımından...

03 Ağustos 2015 Pazartesi 15:44
Çaykur Rizespor çalışmalara başladı






Avusturya kampını tamamlayarak yurda dönen Çaykur Rizespor, 3 günlük izinin ardından çalışmalara başladı.
Rize Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde yapılan  antrenmana, Belçika'nın Kortrijisk takımından transfer edilen Teddy Chavalıer ile Polanya'nın Bialysktok takımından alınan Gürcü orta saha oyuncusu Nika Dzalamidze de katıldı. İzinli olan Obaobana ise antrenmanda yer almadı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan idman, top kapma çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde de, 3 grup halinde dar alanda hücum organizasyonu içerikli çalışma yapıldı. Antrenman sırasında verilen kısa aralarda nemli havadan bunalan futbolcular su ve buz kovalarına koştu.
JHON BOYE İLE TEMAS SÜRÜYOR
Bu arada Çaykur Rizespor defansa yapacağı takviyeyi bu hafta içinde bitirmek istiyor. Sezon hazırlıklarının başladığı günden itibaren bir çok stoperin gündeme geldiği yeşil mavililerde bir süredir Kayseri Erciyesspor'un Ganalı defans oyuncusu Jhon Boye ile temas sürdürülüyor. Teknik direktör Hikmet Karaman'ın da takımda görmek istediği Boye için Rizespor'un görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi. Çaykur Rizespor orta saha ve forvete yaptığı transferlerden sonra defansa da takviye yaparak transferi sonlandırmak istiyor.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.