Çaykur Rizespor Galibiyet Peşinde

SPOR Toto Süper Lig'de son maçında deplasmanda kazanan, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise rakibini yenerek gruplara kalmayı başaran Çaykur Rizespor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını da kazanarak evinde ilk galibiyeti almayı hedefliyor. Ligde...

01 Kasım 2014 Cumartesi 12:50
Çaykur Rizespor Galibiyet Peşinde






SPOR Toto Süper Lig'de son maçında deplasmanda kazanan, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise rakibini yenerek gruplara kalmayı başaran Çaykur Rizespor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçını da kazanarak evinde ilk galibiyeti almayı hedefliyor.
Ligde evinde oynadığı 3 maçta sadece 2 beraberlik alan Çaykur Rizespor deplasmanlarda 2 galibiyet ve 1 beraberlikle almayı başardı. Sahasında galibiyete hasret kalan yeşil mavililer, Kayseri Erciyespor maçında bu hasretine son vermeyi hedefliyor. Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü tur maçında yedek kalan bütün oyuncuların şans bularak iyi oyun sergilediklerini söyledi.  Gruplara kalmanın sevindirici olduğunu kaydeden Ferah, zorlu Kayseri Erciyespor maçında da galibiyeti hedeflediklerini belirterek şöyle konuştu:
"Suat Altın inşaat Kayseri Erciyesspor maçında önemli oyuncularımız forma giyemeyecek. Her şeye rağmen maçın öneminin bilincindeyiz. Mutlak kazanmamız gereken bir karşılaşmaya çıkacağız. 3 puan almamız şart. Moral ve motivasyonumuz en yüksek düzeyde. Uzun zamandır üst üste kazanamamanın şanssızlığını kıracağımıza ve sahamızda bu maçla birlikte kazanmaya başlayacağımıza inancımız tam. Gündüz maçı olması nedeniyle taraftarımızın bu karşılaşmaya daha yoğun ilgi gösterip tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Dolu tribünlerle taraftarımızın gücünü artık arkamızda görmek istiyoruz. Onların desteği ile sahamızda 3 puanla tanışmak istiyoruz."

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.