Çaykur Rizespor galibiyete şartlandı

Muhammet KAÇAR/RİZE, ()– SPOR Toto Süper Lig'de deplasmanda Balıkesirspor'la karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, galip gelerek üst sıralara tırmanmak istiyor. Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Eskişehirspor karşısında ligde bu sezon...

06 Mart 2015 Cuma 14:41
Çaykur Rizespor galibiyete şartlandı






Muhammet KAÇAR/RİZE, ()– SPOR Toto Süper Lig'de deplasmanda Balıkesirspor'la karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, galip gelerek üst sıralara tırmanmak istiyor.
Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Eskişehirspor karşısında ligde bu sezon ilk kez kazanarak oyuncularının özgüveninin yerine geldiğini söyledi. İyi mücadele eden bir takıma sahip olduklarını ifade eden Aykut Ferah, şöyle devam etti:

"Takımımız deplasmanlarda iyi sonuçlar aldı. Evimizden daha çok deplasmanlarda puan kazandık. Balıkesirspor karşısında da iyi mücadelemizi sürdürerek galibiyeti hedefliyoruz. Ligde alt sıralardan kurtulmamız için kazanmak zorundayız. Bunu başaracak güce sahibiz."
ALİ ADNAN VE HOLOSKO KADRODA YOK
Çaykur Rizespor’da form düşüklüğü yaşayan Holosko ve Ali Adnan, Balıkesirspor maçının kadrosuna dahil edilmedi. Sakatlığı düzelen Kweuke ise bir hafta aradan sonra yeniden kadroya alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.