ÇAYKUR RİZESPOR - GAZİANTEPSPOR SOYUNMA ODALARI

Muhammet KAÇAR/RİZE,() – ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman 1-0 kaybettikleri Gaziantepspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında kazanmaları halinde hedef koyabilecekleri bir maçı kaybettiklerini belirterek şunları...

22 Aralık 2014 Pazartesi 21:43
ÇAYKUR RİZESPOR - GAZİANTEPSPOR SOYUNMA ODALARI






Muhammet KAÇAR/RİZE,() – ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman 1-0 kaybettikleri Gaziantepspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında kazanmaları halinde hedef koyabilecekleri bir maçı kaybettiklerini belirterek şunları söyledi:

“Kendi sahamızda oynadığımız maçı kazanmak istedik. Ligdeki sıralamayı da değiştirebilecek ve hedef koyabileceğimiz bir maçtı. Ama şimdi aşağılarda uğraşacağız. Pozisyon yokken hatalı ve farklı bir gol yedik. Arkadan geliyorsunuz. Sonra çok risk aldık. Onlar da iyi bir mücadele örneği gösterdi. Konuşmak için çok şey var. Ama şuna inanıyorum buradan çıkacağız. İlk devre sonuna kadar puan farkını kapayacağız. İşimiz zor olacak ama bunu başaracağız.”

OKAN BURUK: ÖNEMLİ DEPLASMANDA 3 PUAN ALDIK

Gaziantepspor teknik direktörü Okan Buruk iki takım için de çok stresli bir maç olduğunu belirterek, "Puan olarak onlara göre daha avantajlıydık. Bunu kullandık. Rakibin önemli oyuncularını kontrol altına aldık. Oyunu da kontrol altına alınca başarılı olduk. Önemli bir deplasmanda 3 puan aldık. Mutluyuz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.