Çaykur Rizespor-kayseri Erciyespor Soyunma Odaları

ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek 1-1 berabere kaldıkları Kayseri Erciyesspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Mehmet  Özdilek, zorlu saha şartlarında...

02 Kasım 2014 Pazar 16:55
Çaykur Rizespor-kayseri Erciyespor Soyunma Odaları






ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek 1-1 berabere kaldıkları Kayseri Erciyesspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Mehmet  Özdilek, zorlu saha şartlarında 70 dakika 10 kişi oynadıklarını belirtti, şöyle dedi:
"Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Bu övgüyü hak ettiler. Evimizde en istekli oyunu oynadık. Maçın zor geçeceğini biliyorduk ama bu kadar zor olacağını tahmin etmedik. Ali Adnan’ın atılması işimizi zorlaştırdı. Buna rağmen rakipten daha fazla pozisyon bulduk. 1-0 öne geçtik ve maçı böyle bitirmeliydik. Rakibimiz doldur boşalta döndü. Bir kere hata yaptık ve onda da 1-1’i buldular. Mücadele anlamında kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Futbolda bazen 2 kere 2, 4 etmiyor. Ama biz yolumuza devam edeceğiz."
Maçın hakemine yönelik eleştirilerde bulunan Mehmet Özdilek, "Hakemle mücadele ettik. Hakemlerin de bu zorlu şartlarda daha dikkatli olması lazım. Bu maçta çok git - gel oldu. Bugün çok başarılı değildi" diye konuştu.
BÜLENT KORKMAZ: "DEPLASMANDA ALINAN BİR PUAN ÖNEMLİ"
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyespor teknik direktörü Bülent Korkmaz ise rakiplerinin 10 kişi kaldığını ancak bunu avantaja dönüştüremediklerini belirterek şunları söyledi:
"Biz pas yapmayı seven bir takımız ama bu maçta bunu kullanamadık. Devre arası duran toplara dikkat çektim. Rakip kaleye yakın bölgelerde faul kazanıp duran toptan gol bulmaya çalışacaklarını söyledim. Dediğim çıktı ve rakibimiz duran bir toptan gol buldu. Buna rağmen oyunu bırakmadık. Rakibimizin kalecisi Serkan’ı kutluyorum. Tabii deplasmanda alınan 1 puan bizim için önemlidir. Bu puanın son dakikada gelmesi bizi sevindirdi. Son 4 deplasman maçında kaybetmiyoruz. Bu bizim için önemli. Bu zorlu sahada mücadele eden oyuncularımı kutluyorum." 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.