Çaykur Rizespor Pres Yapacak

DEPLASMANDA yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Mehmet Özdilek, orta saha oyuncularından rakibe pres yapmalarını, defansa da yardım etmelerini istedi. Ligde son 2 deplasman...

07 Kasım 2014 Cuma 10:07
Çaykur Rizespor Pres Yapacak






DEPLASMANDA yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Mehmet Özdilek, orta saha oyuncularından rakibe pres yapmalarını, defansa da yardım etmelerini istedi.
Ligde son 2 deplasman maçını kazandıklarını hatırlatan Mehmet Özdilek, 2 gündür kapılarını dış dünyaya kapattıkları Mehmet Cengiz Tesisleri'nde takımını zorlu maça hazırladı. Karşılaşmada özellikle orta saha oyuncularına büyük görev düştüğünü belirten Mehmet Özdilek, "Hızlı oynayan bir rakibimiz var. Orta sahayı kolay geçmelerini engelleyin ve defansa da fazla iş bırakmayın" uyarısında bulundu.
RAKİP ORTA SAHADA ATAĞA KALKMAMALI
Kendi sahasında maç kaybetmeyen Fenerbahçe'nin kanatları çok iyi kullandığını ifade eden Mehmet Özdilek, oyuncularına rakiplerinin kazandığı tüm maçların kasetlerini izlettirdi. Son haftalarda Fenerbahçe'nin yükselen bir form grafiği çizdiğini ifade eden Mehmet Özdilek, "Rakibimizi orta sahada atağa kalkmadan presle durdurmalıyız. Oyun kurmaya fırsat vermemeliyiz" dedi.
KWEUKE: "FENERBAHÇE’YE GOLÜM VAR"
Çaykur Rizespor’un tecrübeli forvet oyuncusu Leonard Kweuke, son 2 deplasman maçında gol atma başarısı gösterdiğini belirtti. Fenerbahçe' ye de gol atacağını iddia eden Kweuke, müsabaka konusunda şunları söyledi:
''Teknik direktörümüzün ve taraftarımızın bana duyduğu güveni boşa çıkartmamak için canla başla çalışıyorum. Bütün enerjimi sahaya yansıtıyorum. Saha dışında dünyanın en sakin insanıyım, saha içinde ise dünyanın en hırslı oyuncusu oluyorum. Sahaya çıktığımda kazanma duygusu beni fazlasıyla motive ediyor. Rakip takımlarda elbette çok kaliteli oyuncular var ama benim ligde çekindiğim hiç bir defans yok. Taraftarımız rahat olsun. Görevimizi en iyi şekilde yapıp başarılı olacağız. Fenerbahçe lider ve çok güçlü bir takım ama ben rakibimizin filelerini havalandıracağım."
2 SAKAT 1 CEZALI
Çaykur Rizespor’da Fenerbahçe maçı öncesi sakatlıkları bulunan Sercan ve Kağan ile kart cezalısı olan Ali Adnan kadroda yer almayacak. Yeşil mavili takımda sakatlıkları bulunan Giray Kaçar ve Filip Holosko’nun durumu ise maç saatinde belli olacak.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.