Çaykur Rizespor'da Fenerbahçe mesaisi başladı

SPOR Toto Süper lig ekibi Çaykur Rizespor, milli maç nedeniyle verilen aradan sonra ligde karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı. Mehmet Cengiz Tesislerinde teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde yapılan antrenmana...

26 Mart 2015 Perşembe 14:39
Çaykur Rizespor'da Fenerbahçe mesaisi başladı






SPOR Toto Süper lig ekibi Çaykur Rizespor, milli maç nedeniyle verilen aradan sonra ligde karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.
Mehmet Cengiz Tesislerinde teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde yapılan antrenmana milli takımlarda bulunan Eren Albayrak, Leonard Kweuke, Godfrey Oboabona, Ousmane Viera, Ali Adnan ve Kyle Lafferty katılmadı. Ludovic Obraniak ise fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı. Koşu ve kondisyon ile pas çalışmasının yapıldığı antrenmanda teknik direktör Hikmet Karaman futbolcuları ile tek tek ilgilendi.
SERCAN: FENERBAHÇE KARŞISINA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ
Ligde yaşadıkları sıkıntıların ardından son beş haftada aldıkları 3 galibiyet ve 2 beraberlikle rahatladıklarını ifade eden Sercan Kaya, takım olarak çok formda olduklarını söyledi. Sercan, "Ancak lig henüz bitmedi. Önümüzde zorlu maçlar var. Bunlardan ilki sahamızda oynayacağımız Fenerbahçe maçı. Bu maçta sahaya kazanmak için çıkacağız. Aldığımız puanlar futbolumuza da olumlu yönde motive etti. Fenerbahçe karşısında elimizden geleni yaparak puan yada puanlarla sahadan ayrılmak istiyoruz. Ligde iyi futbol oynayan bir ekip olduk. İnşallah bunu devam ettiririz” dedi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.