Çeşme Motorsporlarıyla festival alanına döndü.

NG Kütahya Seramik ana sponsorluğunda 28. düzenlenen Ege Rallisinde Özel seyirci etabı Çeşme'de belediye binası önünden verilen sembolik startla başladı.

14 Temmuz 2018 Cumartesi 10:13
Çeşme Motorsporlarıyla festival alanına döndü.






Çeşme Motorsporlarıyla festival alanına döndü.

Sponsor firmaların standlarının çeşme meydanını adeta karnaval yerine çevirdiği organizasyonda Yerel halk ve şehir dışından Çeşme'ye tatile gelmiş binler adeta karnaval coşkusu yaşadılar.

RedBull'un dev çadırı ve Dj aracı

Ng Kütahya Seramik firmasının güne özel yaptığı bardaklarla 1453 Osmanlı Cafelerinin en leziz kahveleriyle dağıtım yaptığı stantta da uzun kuyruklar hiç bitmedi.

Akdoruk sularının yeni cam şişe ürünleri de start anında sporculara takdim edildi, Vosmer Skoda'da tanıtımlarıyla alanda bir diğer görünen sponsor firmaydı..

Sembolik startın ardından Cezayirli Hasan Paşa nın heybetli heykelinin önünden geçerek Çeşme Kalesini selamlayıp marina yanında muhteşem bir parkurda 3 er dakikalık arayla piste çevrilen yola çıkan pilotlar hünerlerini sergilediler. Hem zamana karşı yarışıp, hem de kavşaklarda adeta driftçileri kıskandırır bir performansla Yarışı izlemeye gelen binlerce seyirciye harika anlar yaşattılar.

Özellikle Erkan Güral - Burak Koçoğlu ikilisinin kullandığı Skoda Fabia R5 Yağız Avcı - Ersan Alkır ikilisinin kullandığı Ford Fİesta R5 ve geçen yılın Türkiye Ralli Şampiyonu Burak Çukurova - Vedat Bostancı ikilisinin kullandığı Skoda Fabia R5 seyircinin büyük alkışını aldı.

Çeşme özel seyirci etabının ardından pilotlar İzmir Yeni Fuar alanındaki servis noktalarına yöneldiler.

Yarış 14 Temmuz bugün İzmir fuar alanından verilecek startla devam edecek.

Pazar günü İzmir fuar alanında yapılacak ödül töreniyle son bulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.