Chedjou sahaya, Bruma kulübeye

Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, () - GALATASARAY'da, kupa maçlarında gösterdiği kötü performans sonrası gözden düşen Sinan Bolat, Bursaspor maçında 18 kişilik kadroya alınmadı. Afrika Uluslar Kupası'ndan döndükten sonra takımla beraber...

01 Şubat 2015 Pazar 20:11
Chedjou sahaya, Bruma kulübeye






Kadir ÇETİNÇALI/İSTANBUL, () - GALATASARAY'da, kupa maçlarında gösterdiği kötü performans sonrası gözden düşen Sinan Bolat, Bursaspor maçında 18 kişilik kadroya alınmadı.

Afrika Uluslar Kupası'ndan döndükten sonra takımla beraber bir antrenmana çıkan Chedjou, Bursaspor karşısında sahaya ilk 11'de çıktı.

Chedjou'nun yokluğunda Koray ile birlikte stoperde görev yapan Hakan Balta, Bursaspor karşısında maça asıl mevkii olan savunmanın solunda çıktı.

Hafta boyunca belindeki ağrılar nedeniyle takımla beraber sadece bir antrenmana çıkabilen Felipo Melo, Hamza Hamzaoğlu ile yaptığı görüşme sonrası kendisini iyi hissettiğini söyledi ve ilk 11'deki yerini aldı.

Hakan Balta ile savunmada iyi bir uyum yakalayan Koray Günter, Hamza Hamzaoğlu tarafından bu maçta da sahaya ilk 11'de çıktı. Chedjou'nun takıma dönmesi en çok Bruma'yı üzdü. Yabancı sınırına takılan Burma, mücadeleye yedek kulübesinde başladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.