Chelsea 2- Manchester United 2

Chelsea evinde ağırladığı Mancherter United karşısında beraberliği uzatma dakikalarında sağladı.

20 Ekim 2018 Cumartesi 16:32
Chelsea 2- Manchester United 2






Chelsea 2- Manchester United 2

   Chelsea evinde ağırladığı Mancherter United karşısında beraberliği uzatma dakikalarında sağladı.Chelsea deplasmanında 2012'den bu yana kazanamayan Manchester United, 6 yıl sonra  kazanmaya çok yakındı ama 90+6'da yediği golle mücadele 2-2 sona erdi.

   Stamford Bridge'te oynanan karşılaşmaya ev sahibi iyi başladı ve 21. dakikada Rudiger'in golüyle öne geçti. İlk yarıda aradığı golü bulamayan Mourinho'nun takımı, 2. yarıda geri döndü. 55. dakikada takımına beraberliği getiren Martial, 73. dakikada da harika bir vuruşla Kırmızı Şeytanlar'ı öne geçirdi. Maç tam bu sonuçla bitti denilirken 90+6'de Barkley skoru 2-2'ye getirdi. Bu golden sonra Chelsea kulübesinden Mourinho'ya yapılan hareket Portekizli teknik adamı çıldırttı ve ortalık karşıtı. Uzun süren kargaşanın ardından Sarri'nin de araya girmesiyle maç devam edebildi.

BeinsportsKarşılaşma da böylece 2-2 sona erdi. Böylece Chelsea 21 puana yükseldi, ManU ise 14 puanda. 

Anahtar Kelimeler:
Manchester UnitedChelsea
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.