CimBom'a Arena'da Diyarbakır şoku 2-0

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 4. maçında Spor Toto 2. Lig ekibi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Galatasaray, mücadeleden 2-0 mağlup ayrıldı.

22 Ocak 2015 Perşembe 23:15
CimBom'a Arena'da Diyarbakır şoku 2-0






CimBom'a Arena'da Diyarbakır şoku 2-0

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 4. maçında Spor Toto 2. Lig ekibi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Galatasaray, mücadeleden 2-0 mağlup ayrıldı.



Sneijder'in öfkesi dikkat çekti

Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Ercan ve 90+3. dakikada Yusuf attı. Galatasaray bu mağlubiyetle 9 puanda kalırken, ilk galibiyetini alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor puanını 4'e çıkardı.

Galatasaray 2. yarının büyük bir bölümünü Diyarbakırspor karşısında yenik götürürken, Wesley Sneijder bir pozisyonda hakeme el kol hareketleri ile itiraz etti. Bu olayın hemen ardından Hamza Hamzaoğlu Hollandalı yıldızı çıkarıp genç stoper Emre Can'ı oyuna sürdü. Sneijder oyundan çıkarken, bilekliğini sıyırıp yere atarak, çıkarılmasına tepki gösterdi. Hollandalı futbolcu, çıkışta Hamza Hamzaoğlu'nun uzattığı eline karşılık verdi ancak yedek kulübesinde beklemeyip, soyunma orasına gitti.

Diyarbakırspor Büyükşehir Belediyespor taraftarları ikinci yarıda "Her yer Dicle her yer direniş" şeklinde slogan atmaya başladı. Bunun üzerine Galatasaraylı taraftarlar da "Şehitler ölmez Vatan bölünmez" sloganı attılar.

MAÇTAN NOTLAR

En son 10 Ekim 2014'de deplasmanda oynanan Arsenal maçında stoperde görev yapan Melo, Galatasaray'da Semih Kaya ve Chedjou'nun yokluğunda yeniden savunmada forma giydi.

Hamza Hamzaoğlu, stoper bölgesinde yaşanan kayıplar nedeni ile Rizespor maçında bu bölgedeki ilk tercihinin Melo-Hakan Balta ikilisi olduğunu göstermiş oldu.

Gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantilemiş olsa da genç teknik adam, ligdeki Rizespor maçının provası adına as oyuncularını sahaya sürdü.

Hamzaoğlu, oyunun ikinci yarısında iki oyuncu değişikliği birden yaptı ve Goran Pandev ile Yekta Kurtuluş'u oyundan alırken, Umut bulut ile Emre Çolak'ı sahaya sürdü.

Hamzaoğlu'nun Rizespor maçında orta sahaya Emre Çolak, forvete de Umut Bulut hamlesi yapacağı belirtildi.

Ligin ikinci yarısında Galatasaray'ın, Diyarbakır BŞB ile oynadığı maçta tribünler bomboştu.

Seyrantepe metrosunun da çalışmamasının etkisi ile Arena'da çok az sayıda taraftar vardı. Arena Stadı'na ulaşımı sağlayan Seyrantepe metrosunun açılması adına Galatasaray yönetimi büyük uğraş veriyor.

Galatasaray'ın sakat oyuncularından Burak Yılmaz da karşılaşmayı tribünde izledi.

Karşılaşmayı 4000 bin kadar sarı kırmızılı taraftar izlerken, Diyarbakırspor'un 500 kadar taraftarı maç boyunca takımlarını destekledi.
Son Güncelleme: 22.01.2015 23:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.