Cizre'de silahlı kutlama

Ramazan İMRAĞ/CİZRE(Şırnak),()- ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında havaya silahlarla ateş açıldı. Fenerbahçe'nin Başakşehir ile berabere kalmasının ardından Galatasaray'ın şampiyonluğunu...

26 Mayıs 2015 Salı 00:49
Cizre'de silahlı kutlama






Ramazan İMRAĞ/CİZRE(Şırnak),()- ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında havaya silahlarla ateş açıldı.
Fenerbahçe'nin Başakşehir ile berabere kalmasının ardından Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde sarı-kırmızılı taraftarlar şampiyonluk kutlamaları yaptı. Araçlarıyla ilçenin cadde ve sokaklarında yapılan kutlamalar sırasında ilçenen mahallelerinden sık sık silah sesleri duyuldu. Sarı-kırmızı taraftarlar geç saatlere kadar şampiyonluğu kutladı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.