Comolli ve Cocu arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Fenerbahçe'de istediği transferlerin yapılmadığı ve kendisine verilen sözlerin tutulmadığını ifade eden teknik direktör Philip Cocu, Comolli arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

23 Ekim 2018 Salı 16:48
Comolli ve Cocu arasında soğuk rüzgarlar esiyor






Comolli ve Cocu arasında soğuk rüzgarlar esiyor

    Fenerbahçe'de istediği transferlerin yapılmadığı ve kendisine verilen sözlerin tutulmadığını ifade eden teknik direktör Philip Cocu, Comolli arasında soğuk rüzgarlar esiyor.Sezon başından bu yana oynanan 9 hafta maçları sonucunda istediği sonuçları alamayan sarı lacivertliler 9 haftalık maç periyodunda sadece 6 gol atabildi ve 9 puanla ligde 15.ci sırada bulunuyor.Tarihinin en kötü sezonlarında birini yaşayan Fenerbahçe'de sular durmak bilmiyor.

   Kötü gidişin önüne geçmek için önce deneyimli kaleci Volkan Demirel, Aaatıf ve Dirar gibi oyuncuları kadro dışı bırakan sarı lacivertliler bu alınan önlemlere rağmen sular durulmuyor. 

   

   Sarı-lacivertlilerde şimdi de teknik direktör Phillip Cocu ile sportif direktör Damien Comolli arasında soğuk rüzgarlar estiği öğrenildi.Fenerbahçe teknik direktörü Philip Cocu'nun istediği transferlerin yapılmadığı ve kendisine verilen sözlerin yerine getirilmediği için Comolli ile arasında soğuk rüzgarlar estiği gelen haberler arasında. 

   Fenerbahçe'nin geçen sezon forma giyen Giuliano ve Josef'in kendisinin satılmaması yönünde rapor vermesine karşın satılmasında son derece rahatsız olan Cocu bu oyuncuların satışından son anda haberi olduğu ifade edildi.Takımdaki başarısız sonuçlar sonucu Cocu ve Comolli'nin arasındaki iplerin uzun süre gergin olduğu, onay vermediği halde satıı yapılan oyuncular sebebiyle kafasındaki oyun planını bir türlü uygulamadığı ifade edildi.

   Cocu'nun kadro dışı bırakılan Volkan Demirel, Aaatıf ve Dirar'dan da sonradan haberdar olduğu kendisinin görüşünün alınmadığı belirtilerek, aksine AAtıf'ın çalışma performansından memnun olduğu ifade edildi.

   Yeni şafak'ın haberine göre Cocu'nun kadro dışı kalan oyuncular dışında görevlerine son verilen yardımcı antrenörlerin çalışmasından memnun olduğu ve yine bu konuda da kendisinin haberi olmadan yardımcı antrenörlerin görevlerine son verildiği belirtildi.

      Anderlecht, Ankaragücü ve Galatasaray maçlarının sonuçlarının son derece önemli olduğu ve Cocu'nun bu maçların sonuçlarına göre geleceğinin daha netleşeceği ifade ediliyor.Fenerbahçe Cocu gönderilirse, göreve gelecek yeni teknik direktörle birlikte 4 teknik adama da ücret ödemek zorunda kalınacak.

 

  

Son Güncelleme: 24.10.2018 05:18
Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeCOCUComolli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.