Cristiano Ronaldo'nun dansı görenleri şaşırttı

Mehmet ÇİFTÇİMADRİD, () - FUTBOL dünyasının en büyük yıldızlarından biri olan Portekizli ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, kendi adını taşıyan ayakkabılarının tanıtımı için kameraların karşısına geçerek Michael Jackson gibi...

06 Mart 2015 Cuma 20:00
Cristiano Ronaldo'nun dansı görenleri şaşırttı






Mehmet ÇİFTÇİMADRİD, () - FUTBOL dünyasının en büyük yıldızlarından biri olan Portekizli ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, kendi adını taşıyan ayakkabılarının tanıtımı için kameraların karşısına geçerek Michael Jackson gibi dans etti.

Futbolda olduğu gibi ticaret dünyasında da fırtına gibi esen Ronaldo'yu akrobatik yıldızlar gibi dans ederken görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Cristiano Ronaldo piyasaya yeni çıkan ayakkabılarına garanti vererek, bu sektörde 40 yıllık deneyimi olan el ustası uzmanları transfer ettiğini söyledi. Yaklaşık 1 buçuk dakika süren dans seansı boyunca zorlanmadığının da altını çizen Ronaldo, "Bu konuda da bir numara olabilirim" dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.