Cüneyt Çakir Hakemliğe Devam Edebilecek

Ercan ATA, Ankara- Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve akciğerde biriken hava operasyonla alınan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın tedavisi sürüyor. Tedaviyi yürüten Dr. Tevfik Ali Küçükbaş,...

24 Kasım 2014 Pazartesi 14:57
Cüneyt Çakir Hakemliğe Devam Edebilecek






Ercan ATA, Ankara-

Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve akciğerde biriken hava operasyonla alınan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın tedavisi sürüyor.

Tedaviyi yürüten Dr. Tevfik Ali Küçükbaş, "Çakır'ın sağ akciğer göğüs boşluğunda hava olduğunu tespit ettik. Akciğer dokusunda hava kaçağına bağlı olarak göğüs boşluğunda hava birikmesi ve akciğerin genişlemesini engellemesi sonucu nefes darlığıyla beliren bir rahatsızlık yaşamış. Yapılan ameliyat ile göğüs boşluğuna müdahale edildi ve buradaki havanın ortadan kalkması için gerekli tıbbi tedavi devam ediyor. Kendisini birkaç gün daha hastanemizde misafir edeceğiz. Hafta sonuna doğru sağlığı iyi bir duruma gelmiş olur" bilgisini verdi.

Öte yandan Babası Serdar Çakır, oğlunu yalnız bırakmazken, ziyaretçiler ile de yakından ilgileniyor. Bugünkü ziyaretçiler arasında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp de vardı.

MHK Başkanı Alp, ziyaretin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Cüneyt Çakır'ın moralinin çok iyi olduğunu ifade ederek; "Yönettiği maçın 28.

dakikasından itibaren göğsünde bir rahatsızlık hissetmiş ve nefes almayla ilgili sıkıntı yaşamış. Yaşadığı sıkıntı sonrasında hakemlik hayatını


etkileyecek bir şey söz konusu değil" diye konuştu.

Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır ise yaşanan rahatsızlık sonrası gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Doktorlarımıza, federasyon ile hastane yetkililerine ve sevenlerinin ilgisine teşekkür ediyorum. Güçlü olduğuna inanıyorum. Çok düzgün yaşantısı olan,

sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıkları olmayan birisi olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Morali de iyi, zamana ihtiyacımız var. Herhangi bir sakatlık anında

antrenmanını veya maçını aksatmayacak kadar metanetli ve güçlü biridir. Maçta ilk yarının son 15 dakikasına da böyle tamamlamış. Oyuncuların da 'hocam iyi misin' diye yaklaşımları olmuş. Keşke o dakikada bıraksaydı ama sorumluluk olarak devreyi bitirip arkadaşlarına devretmeyi düşünmüş. Biz de hastaneden çıkacağı günü bekliyoruz. Her zaman müsabakalarında dualarıyla kendini destekleyen Türk halkının yine dualarını esirgemeyeceğini düşünüyorum"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.