Demirören, Tff Olarak Her Zaman Hakemlerin Yanında Olduklarını Söyledi

 İSTANBUL / Merkez Hakem Kurulu, bugün Üst Klasman Hakemler ve Ulusal Hakemleri İstanbul'da topladı ve değişen talimatlar konusunda hakemlere detaylı bir bilgilendirmede bulundu. Riva'da yer alan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim...

26 Kasım 2014 Çarşamba 16:23
Demirören, Tff Olarak Her Zaman Hakemlerin Yanında Olduklarını Söyledi






 İSTANBUL /

Merkez Hakem Kurulu, bugün Üst Klasman Hakemler ve Ulusal Hakemleri İstanbul'da topladı ve değişen talimatlar konusunda hakemlere detaylı bir bilgilendirmede bulundu.

Riva'da yer alan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu, Arif Koşar, Mustafa Beyazlı, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp ile Merkez Hakem Kurulu Üyeleri katıldı. Toplantıda TFF Hukuk Müşavirliği yetkilileri de yaptıkları detaylı bir sunumla hakemleri son değişiklikler konusunda bilgilendirdiler.

Gün boyu devam edecek toplantıda Başkan Yıldırım Demirören'in konuşması şöyle:

"Futbolu özlediğimiz yere getirmek için hepimizin elini taşın altına koyması gereken özel bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemde siz hakemlerimizin katkı ve performansı her zamankinden daha da önemli. Sizden bu performansı beklerken sizi daha da güçlü kılmamız gerekiyordu.

Sizlere sağladığımız maçı tatil etme yetkisiyle, hakemlerimizin gerçekten destekçisi olduğumuzu kanıtladık.


Bu kararımızda ihtiyaçlar kadar sizlere olan güvenimiz de büyük rol oynamıştır. Artık sadece yetkiniz değil, sorumluluğunuz da daha büyük. Yetki almak kolaydır, önemli olan aldığınız bu yetkiyi doğru biçimde kullanmaktır.

Bu uygulama ile size asla bir silah vermedik, onun yerine bir kalkan verdik. Size sağladığımız yeni yetkiler tarafsız ve adil olmanız için bir destektir.

Hakemlik demek herkes için adalet ve sağduyu demektir. Ancak adaleti güçlü ve saygın olan futbol değer kazanır. Aldığımız haftalık basın toplantısı kararı da işte bu saygınlığı ve şeffaflığı güçlendirmeye yöneliktir.

Hakemliği kendini herkesten önce ve kamuoyu önünde eleştirebilen bir kurum haline getirdik. Değerli hakemlerimiz, sizlerden beklentimiz bu gücü her zamanki gibi sağduyu, empati ve tarafsızlıkla kullanmanız. Sizler her kararınızla, sadece bir takımın değil, Türk futbolunun geleceğine de karar veriyorsunuz. Kararlı olun, sağlam durun, asla geri adım atmayın.

Bununla birlikte olaylara her zamankinden daha fazla sağduyu ve empatiyle yaklaşın. Büyük takım küçük takım demeyin, kişi ve renk ayrımına itibar etmeden başarılı yönetiminizi sürdürün.

Unutmayın renklerin değil adaletin hâkimiyeti önemlidir. Evet, sorumluluğunuz büyük. Ancak hiç şüpheniz olmasın, size güvenimiz ve desteğimiz de o kadar büyük. Türkiye Futbol Federasyonu ailesi her zaman yanınızdadır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.