Denizli Büyükşehir Belediyespor kahroldu

SAKARYA'da dün akşam oynanan Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup play off final maçında Sivas 4 Eylül Belediyespor'a 1-0 mağlup olarak 2'nci Lig'e çıkma fırsatını kaçıran Denizli Büyükşehir Belediyespor'da büyük üzüntü yaşandı. Kulüp...

29 Mayıs 2015 Cuma 13:44
Denizli Büyükşehir Belediyespor kahroldu






SAKARYA'da dün akşam oynanan Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup play off final maçında Sivas 4 Eylül Belediyespor'a 1-0 mağlup olarak 2'nci Lig'e çıkma fırsatını kaçıran Denizli Büyükşehir Belediyespor'da büyük üzüntü yaşandı.
Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu, çok emek verip terfi maçlarına iyi hazırlandıklarını belirtti, "Camia olarak kahrolduk ancak sonrucu kabullenip, önümüze bakmaktan başka çaremiz yok. Teknik heyet ve futbolcular kazanmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiler ancak olmadı. İlk yarıda yediğimiz gole karşılık veremedik. Rakibimizi kutluyorum" dedi.
Teknik direktör İbrahim Çelik ise iyi mücadele etmelerine rağmen galip gelemediklerini vurguladı, "İkinci Lig'i çok istedik fakat olmadı. Her şeye rağmen futbolcularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.