Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Kızılcabölükspor pusuda

Ferah IŞIK / DENİZLİ, ()- SPOR Toto 3'üncü Lig'de mücadele eden Denizli temsilcileri Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Kızılcabölükspor bitime 2 hafta kala gözlene 2'nci Lig'i kestirdi. 1'inci Grup'ta 50 puanla 7'nci sırada...

28 Nisan 2015 Salı 13:35
Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Kızılcabölükspor pusuda






Ferah IŞIK / DENİZLİ, ()- SPOR Toto 3'üncü Lig'de mücadele eden Denizli temsilcileri Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Kızılcabölükspor bitime 2 hafta kala gözlene 2'nci Lig'i kestirdi.
1'inci Grup'ta 50 puanla 7'nci sırada yer alan Kızılcabölükspor'un teknik direktörü Hasan Şarmet, play off yarışında Nilüferspor'un 3, Çorum Belediyespor'un da 2 puan gerisinde olduklarını belirterek, "İki rakibimiz aralarında maç yapacak. 2 mücadelemizi kayıpsız geçerek Play off oynamaya hak kazanacağız" dedi.
2'nci Grup'ta 60 puanla play off'u garantileyen Denizli Büyükşehir Belediyespor'un teknik sorumlusu İbrahim Çelik ise Çine Madran ile sahalarında, Gölcükspor'la da deplasmanda oynayacakları maçların ardından play off'tan 2'nci Lig'e yükselmeye çalışacaklarını söyledi. İbrahim Çelik, "Büyük bir aksilik olmazsa gelecek sezon 2'nci Lig'de yer alacağız" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.