DENİZLİSPOR-GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR NOTLARI

DENİZLİLİ HAKEME TEPKİ GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor yönetimi, Denizlispor maçına Denizli doğumlu olan Manisa bölgesi hakemi Çağatay Şahan'ın atanmasına tepki gösterdi. Yapılan yazılı açıklamada MHK'nin hakem atama kriterlerini...

28 Aralık 2014 Pazar 15:01
DENİZLİSPOR-GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR NOTLARI







DENİZLİLİ HAKEME TEPKİ
GAZİANTEP Büyükşehir Belediyespor yönetimi, Denizlispor maçına Denizli doğumlu olan Manisa bölgesi hakemi Çağatay Şahan'ın atanmasına tepki gösterdi. Yapılan yazılı açıklamada MHK'nin hakem atama kriterlerini göz ardı ettiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:
"Çağatay Şahan Manisa Bölgesi hakemi olup ayrıca Denizli doğumlu olması manidardır. Bu sebeple bazı endişelerimiz olsa da hakemlerimizin görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına ve adaleti eşit dağıtacaklarına dair şüphemiz bulunmamaktadır. Ancak MHK'dan beklentimiz daha dikkatli olması yönündedir."
TRİBÜNLER YİNE DOLMADI
Denizlili futbolseverler, bu sezon pek çok iç saha maçında olduğu gibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında da takımlarını yalnız bıraktı. Atatürk Stadı'nın tribünlerinin boş kaldığı müsabakayı yaklaşık 400 Denizlisporlu taraftar izledi. Konuk takım seyircisine ayrılan bölüm boş kaldı.
MUSTAFA KEÇELİ YEDEK KALDI
Denizlispor'da hafta içinde şiddetli grip nedeniyle yatağa düşen Mustafa Keçeli, maça yedekler arasında başladı. Sakatlıktan çıkan takımın bir diğer tecrübeli ismi Bülent Ertuğrul ise idman eksiği olmasına karşın kendisini iyi hissetiğini söyleyince ilk 11'e dahil edildi ve defansın sağında görev yaptı.
17 YAŞINDA İLK 11'DE
Denizlispor teknik direktörü Özcan Bizati, Karşıyaka, Şanlıurfaspor ve Orduspor maçlarında sahaya sürdüğü 17 yaşındaki Alperen Babacan'a Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında da ilk 11'de görev verdi. Genç futbolcu, Ordu'da gördüğü kırmızı kart yüzünden kadro dışı bırakılan Mehmet Cansın'ın yerine stoper oynadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.