Denizlispor umut dolu

PTT 1'inci Ligi'nde 21 puanla 17'nci sırada yer alan Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Adanaspor maçı için umutlu açıklamalar yaptı. Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın...

30 Mart 2015 Pazartesi 13:16
Denizlispor umut dolu






PTT 1'inci Ligi'nde 21 puanla 17'nci sırada yer alan Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Adanaspor maçı için umutlu açıklamalar yaptı.
Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın kendilerine ilaç gibi geldiğini belirten Mehmet Altıparmak, "Bu süreçte takımda mantal rahatlama oldu. Bir hafta boyunca çift idman yaparak Adanaspor maçına hazırlandık. Artık galibiyet serisine başlayacağız. Adana deplasmanından galibiyetle döneceğimize inancım tam" dedi.
Denizlispor'un gelecek vaat eden futbolcularından olan Şevki'yi iki haftadır kadroya almadığını ifade eden Mehmet Altıparmak, bu konuda şunları söyledi:
"Şevki genç yeteneklerimizden biri. Ancak kendisinin yürüyecek dermanı bile yoktu. Bu durum tamamen psikolojik. İki haftadır özel idmanlar yapıyor, oyuncuda gelişme var. Takımın izin yaptığı günlerde Şevki tek başına antrenmanlarını sürdürdü. Şevki'den mutlaka yararlanacağım. Bize çok faydası olacak."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.