Denizlispor'da Hedef 3 Puan

PTT 1'inci Lig'de cuma günü evinde Giresunspor'la karşılaşacak Denizlispor'da teknik direktör Özcan Bizati, temkinli açıklamalar yaptı. Oynadıkları 4 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik aldıklarını, rakibin ise 1 mağlubiyet 3 beraberlik elde...

01 Ekim 2014 Çarşamba 15:07
Denizlispor'da Hedef 3 Puan






PTT 1'inci Lig'de cuma günü evinde Giresunspor'la karşılaşacak Denizlispor'da teknik direktör Özcan Bizati, temkinli açıklamalar yaptı. Oynadıkları 4 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik aldıklarını, rakibin ise 1 mağlubiyet 3 beraberlik elde ettiğini hatırlatan Bizati, "Biz henüz maç kaybetmedik, rakip ise galibiyeti bulunmamasına rağmen çok tehlikeli bir takım olduğunu gösterdi" dedi.
Giresunspor'u eli boş gönderip 3 puanı taraftarlara bayram hediyesi olarak vermek istediklerini dile getiren Özcan Bizati, "Kolay maç olmayacak. Osmanlıspor karşısında kaybettiğimiz 2 puanı bu hafta telafi etmek istiyoruz" diye konuştu. Bizati, sahadan galibiyetle ayrılmaları halinde lige ağırlıklarını koyacaklarını sözlerine ekledi. Horoz'da sakat olan Genkov dışında eksik yok.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.