Denizlispor'dan Vali Kocatepe'ye Ziyaret

DENİZLİSPOR yönetimi, görevine geçen ay başlayan Denizli Valisi Şükrü Kocatepe'ye, 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Vali Kocatepe, "Kaymakam...

20 Ekim 2014 Pazartesi 15:52
Denizlispor'dan Vali Kocatepe'ye Ziyaret






DENİZLİSPOR yönetimi, görevine geçen ay başlayan Denizli Valisi Şükrü Kocatepe'ye, 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Vali Kocatepe, "Kaymakam ve vali olarak görev yaptığım tüm yerlerdeki spor kulüpleri finansal kriz yaşıyor. Maalesef bu Türk futbolunun acı bir gerçeği. Denizlispor'un da sıkıntıları var. Sıkıntıların giderilmesi ve kulübün yeniden Süper Lig'e yükselmesi için herkes elinden gelen desteği vermelidir" dedi.
Denizlispor Başkanı Kıbrıslıoğlu ise kulüpte mali disiplini sağladıklarını, hızla borçların ödendiğini söyleyerek, "Vali Bey'e para istemeye gelmedik, göreve yeni başlamasından ötürü nezaket ziyaretinde bulunduk. Denizlispor şu anda ayakları üstünde duruyor ve yeniden yapılanma süreci sonunda gelecek sezonlar da sıfır borçlu, güçlü ekonomik yapısı olan kulüp haline gelecektir" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.