Denizlispor'un kurtuluş maçı

PTT 1'inci Lig'de Denizlispor, yarın sezonun son maçında play off mücadelesi veren Samsunspor'la kurtuluş mlaçına çıkacak. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak kritik müsabakada Halis Özkahya düdük çalacak. Karşılaşma...

22 Mayıs 2015 Cuma 14:19
Denizlispor'un kurtuluş maçı






PTT 1'inci Lig'de Denizlispor, yarın sezonun son maçında play off mücadelesi veren Samsunspor'la kurtuluş mlaçına çıkacak.
Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak kritik müsabakada Halis Özkahya düdük çalacak. Karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Yeşil siyahlı ekipte cezalı olan Serkan dışında eksik bulunmuyor.
Haftaya 33 puanla 15'inci sırada ve düşme hattının bir basamak üzerinde giren Denizlispor, bu maçı kazandığı taktirde, rakiplerinin aldığı sonuçlara bakmaksızın kurtuluşunu ilan edecek.
Beraberlik halinde yeşil siyahlı ekibin ligde kalması için 32 puanlı Bucaspor'un da yenilmesi ya da berabere kalması gerekiyor. Denizlispor'un yenilgisi, Bucaspor'un beraberliği halinde, Manisaspor'un puan kaybetmesi şartı ile genel averajda üstün olan yeşil siyahlı ekip ligde kalıyor. Üçlü averaja kalması durumunda ise Denizlispor ve Bucaspor düşecek, haftaya 30 puanla giren Manisaspor PTT 1'inci Ligi'nde kalacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.