Deplasman canavarı Beşiktaş

Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - SİVASSPOR'u yenerek çok önemli bir üç puan alan Beşiktaş, tam bir deplasman canavarı. Bu sezon dış saha olarak 12. maçını Sivas'ta oynayan Beşiktaş, deplasmanda 10. galibiyetini aldı. Dışarıda sadece SAİ Kayseri...

09 Mart 2015 Pazartesi 09:47
Deplasman canavarı Beşiktaş






Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - SİVASSPOR'u yenerek çok önemli bir üç puan alan Beşiktaş, tam bir deplasman canavarı.

Bu sezon dış saha olarak 12. maçını Sivas'ta oynayan Beşiktaş, deplasmanda 10. galibiyetini aldı. Dışarıda sadece SAİ Kayseri Erciyesspor ile Eskişehirspor'a yenilen siyah beyazlılar, son 8 deplasman maçından 7 galibiyet çıkarmasını bildi. 12 maçta 10 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunan siyah beyazlıların iç saha performansı ise hiç de iç açıcı değil. 23. haftası geride kalan Süper Lig'de 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyeti bulunan siyah beyazlılarda beraberliklerin hepsi iç saha maçlarında geldi. İç sahada toplam 12 ile beklenenden fazla puan kaybeden Beşiktaş'ın, dış sahada kaybettiği puan ise 6 olarak belirlendi. Dış sahada 10 galibiyeti bulunan Beşiktaş'ın iç sahadaki galibiyet sayısı 6'da kaldı.

5 FUTBOLCUNUN SARI KART SINIRI DEVAM EDİYOR

Sivasspor maçına sarı kart ceza sınırında olan 5 futbolcu ile çıkan Beşiktaş'ta iki hafta sonraki Fenerbahçe maçı sıkıntılı olabilir. Sivas karşısında sahada olan Demba Ba, Gökhan Töre, Kerim Frei, Serdar Kurtuluş ve Veli Kavlak'tan hiçbiri sarı kart görmeyince bir sonraki maç olan SAİ Kayseri Erciyesspor maçında cezalı duruma düşmediler. Ancak bu 5 futbolcunun Erciyes maçında görecekleri olası sarı kartlar başlarını ağrıtabilir. 25. haftada Fenerbahçe ile karşılaşacak olan siyah beyazlıların bu durumda Kadıköy'deki maça oldukça eksik çıkmaları da ihtimal dahilinde.


ŞİMDİKİ HEDEF CLUB BRUGGE MAÇI

5 futbolcunun sarı kart ceza sınırında olduğunu bilen Slaven Bilic ise oyuncularından artık her şeyi unutup tamamen Brugge maçına konsantre olmalarını istedi. Bu aşamada bir veya iki hafta sonrasını değil üç gün sonrasını düşüneceklerini ve maç maç ilerleyeceklerini belirten Bilic, futbolcuların kafasından Erciyes ve Fenerbahçe maçlarını çıkarmalarını istedi.

İSTANBUL'DA İKİ İDMAN, ÇARŞAMBA GÜNÜ BELÇİKA'YA HAREKET

23. haftaya gelindiğinde lig sıralamasında 51 puan ve averajla 2. sırada olan siyah beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi'nde 12 yıl sonra yeniden çeyrek finale çıkmak istiyor. Bunun için önlerinde Club Brugge engeli olan Kara Kartallar, hedefe kilitlenmiş durumda. Avrupa arenasında bu güne kadar güzel bir futbol ortaya koyan ve deplasmanda başarılı sonuçlar alan Siyah Beyazlılar, Club Brugge'ü de eleyerek çeyrek finale çıkacaklarına inanıyor.

Brugge maçına hazırlanmak için önlerinde üç günü olan Beşiktaşlı futbolcular, İstanbul'da iki idman yaptıktan sonra Çarşamba sabahı Belçika'ya hareket edecek. Brugge maçı için son idman, maçın oynanacağı Jan Breydel Stadı'nda yapılacak.

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.