Dillian Whyte David Allen boks maçını izle tek parça

Jamaika asıllı İngiliz boksör Dillian Whyte, yenilgisiz rakibi David Allen ile kozlarını paylaştı.

31 Temmuz 2016 Pazar 10:01
Dillian Whyte David Allen boks maçını izle tek parça






Jamaika asıllı İngiliz boksör Dillian Whyte, yenilgisiz rakibi David Allen ile kozlarını paylaştı. 10 raund boyunca üstün olduğu karşılaşmayı başaran Jameika asıllı İngiliz boksör ilk defa 10 raundluk bir maça çıktı. Whyte daha önce ilk defa kaybettiği Anthony Joshua maçında 7 raund yapmıştı. Ünlü boksör geri kalan maçlarını kısa sürede nakavt ile kazanmıştı.

​Ünlü ağır sıklet boksörü Dillian Whyte 30 Temmuz'da İngiltere'nin ağır sıkletteki yükselen yıldızlarından David Allen ile karşılaşacak..... 10 maçta yenilgisiz rakibini mağlup etmek isteyen Dillian Whyte'ın 30 Temmuz gecesindeki maçını NTV Spor tarafından canlı olarak yayınlanacak. 11 Nisan 1988 doğumlu 28 yaşındaki Jamaikalı boksör Dillian Whyte, 1.93 metre boyunda ve bugüne kadar yaptığı 18 maçın 14'ünü nakavt olmak üzere 17'sini kazandı ve bir mağlubiyeti var. Whyte bu mağlubiyetini de şampiyon boksör Anthony Joshua karşısında aldı. Otoriteler Dillian Whyte'ın maçı rahat kazanmasını bekliyor..

DAVID ALLEN KİMDİR?
Whyte'ın rakibi David Allen ise bugüne kadar 10 maç yaptı ve 9'unu kazandı 1'inde berabere kaldı. 1992 doğumlu 24 yaşındaki İngiliz boksör 1.91 metre boyunda.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.