Diyadin'den Tam Not

İZMİR, () - GÖZTEPE'de Suat Kaya ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen Teknik Direktör Metin Diyadin, 2-0 kazandıkları Diyarbakır BŞB maçı sonrası takımının performansından memnun kaldığını dile getirdi. Rakibe...

25 Ekim 2014 Cumartesi 23:29
Diyadin'den Tam  Not






İZMİR, () - GÖZTEPE'de Suat Kaya ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen Teknik Direktör Metin Diyadin, 2-0 kazandıkları Diyarbakır BŞB maçı sonrası takımının performansından memnun kaldığını dile getirdi. Rakibe 75'nci dakikaya kadar pozisyon vermediklerini söyleyen Diyadin, "Oyuncularla üç gündür beraberim. Takımımı oyun disiplininden, sahadaki yayılışından ve gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Golleri ikinci yarıda bulmamıza rağmen, ilk yarıdaki performansımız da iyiydi. Galibiyetlerle yolumuza devam etmeliyiz" dedi.
Göztepe'ye dönmesindeki en büyük payın sarı-kırmızılı taraftarlar olduğunu vurgulayan Metin Diyadin, "Futbolculuk dönemimde taraftarımızla aramda özel bir bağ vardı. Bugün onlarla birlikte olamadık ancak ilerleyen haftalarda hep birlikte şampiyonluk hedefimize emin adımlarla yürüyeceğiz. Buraya geliş amacımız belli. Zaten Göztepe'ye yakışan da bu" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.