Dünya Kupası'nda 6. gün maçları oynandı

2018 FIFA Dünya Kupası'nın altıncı gününde 3 maç oynandı. İki grupta oynanan maçlarda Japonya, Senegal ve Rusya rakiplerini mağlup etti.

20 Haziran 2018 Çarşamba 03:07
Dünya Kupası'nda 6. gün maçları oynandı






ANKARA (AA) - Rusya'nın ev sahipliği yaptığı 2018 FIFA Dünya Kupası'nın altıncı gününde 3 maç oynandı.

H Grubu mücadelesinde Japonya, 3. dakikada 10 kişi kalan Kolombiya'yı 2-1 yenerek Dünya Kupası tarihinde bir Güney Amerika ekibini yenen ilk Asya takımı oldu. Japonya'nın gollerini Kagawa (penaltıdan) ve Osako, Kolombiya'nın golünü ise Quintero kaydetti.

Gruptaki diğer karşılaşmada Senegal, Polonya'yı Cionek (kendi kalesine) ve Niang'ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Polonya'nın golü de Krychowiak'tan geldi.

A Grubu'ndaki maçta ise ev sahibi Rusya, Mısır'ı Fathi (kendi kalesine), Cheryshev ve Dzyuba'nın golleriyle 3-1 yenerek 2'de 2 yaptı. Mısır'ın golünü, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yaşadığı sakatlıktan sonra sahalara dönen Salah (penaltı) attı.

Program

Dünya Kupası'nda 20 Haziran Çarşamba günü oynanacak maçların programı (TSİ) şöyle:

A Grubu:

18.00 Uruguay-Suudi Arabistan (Rostov Arena - Rostov-na-Donu)

B Grubu:

15.00 Portekiz-Fas (Luzhniki Stadı - Moskova)

21.00 İran-İspanya (Kazan Arena - Kazan)

Muhabir: Hüseyin Burak Demirer

Son Güncelleme: 20.06.2018 06:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.