Dursun Özbek seçim zaferini kutladı

  Serhan TÜRK,İstanbul- Galatasaray Kulübü 36'ıncı başkanı seçilen Dursun Özbek seçim zaferini yönetim kurulu arkadaşları ve sarı kırmızılı kongre üyeleri ile birlikte İstanbul Levent'te bulunan Galatasaraylılar Cemiyeti'nde...

23 Mayıs 2015 Cumartesi 22:45
Dursun Özbek seçim zaferini kutladı






 

Serhan TÜRK,İstanbul-

Galatasaray Kulübü 36'ıncı başkanı seçilen Dursun Özbek seçim zaferini yönetim kurulu arkadaşları ve sarı kırmızılı kongre üyeleri ile birlikte İstanbul Levent'te bulunan Galatasaraylılar Cemiyeti'nde kutladı. Büyük coşku ile kutlanan seçim zaferi gecesinde Dursun Özbek ve kongre üyeleri hep bir ağızdan tazahüratlar yaptılar. Burada basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Özbek "Her Galatasaraylının hayali olan başkanlık bana nasip oldu bundan dolayı çok mutluyum" dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.