Dusko Tosic Çin yolunda

Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarını 9 oyuncusundan yoksun gerçekleştirdi. Transfer görüşmeleri için Çin'e giden Dusko Tosic de antrenmana katılmadı.

16 Mayıs 2018 Çarşamba 21:11
Dusko Tosic Çin yolunda






 

Dusko Tosic Çin yolunda

   Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında 19 Mayıs Cumartesi günü Demir Grup Sivasspor'u konuk edecek Beşiktaş, bu karşılaşmanın hazırlıklarına eksik başladı.

Siyah-beyazlı ekibin BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmana sakatlıkları bulunan Tolgay Arslan, Atiba Hutchinson, Pepe, Caner Erkin, Alvaro Negredo, Gökhan Gönül, dişinden operasyon geçiren Oğuzhan Özyakup ile Osmanlıspor maçı öncesi izin alan ve ülkesi Portekiz'e giden Ricardo Quaresma katılmadı.

Transfer görüşmeleri için Çin'e giden Dusko Tosic de antrenmanda yer alamadı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idmanın başında pas çalışması gerçekleştiren siyah-beyazlılar, daha sonra düşük tempoda çift kale maç oynadı.

Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarını yarın akşam gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

Muhabir: Ercan Doğan

Son Güncelleme: 17.05.2018 04:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.