Efeler Lig'inde Fenerbahçe 3-Beşiktaş 0

 Sezonun ilk resmi maçında Halkbank’ı 3-1 yenerek Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nı kazanan Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi’ne de Beşiktaş galibiyetiyle başladı.

25 Eylül 2017 Pazartesi 09:39
Efeler Lig'inde Fenerbahçe 3-Beşiktaş 0






Efeler Lig'inde Fenerbahçe 3-Beşiktaş 0

   Sezonun ilk resmi maçında Halkbank’ı 3-1 yenerek Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nı kazanan Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi’ne de Beşiktaş galibiyetiyle başladı. Ligin ilk haftasında Beşiktaş ile Metro Enerji Salonu’nda karşılaşan sarılacivertliler, setlerini 25-17, 25-11, 25-11 önde tamamladığı maçı 3-0 kazandı. Fenerbahçe haftaya ise Galatasaray HDI Sigorta ile Burhan Felek Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Fenerbahçe: 3 - Beşiktaş: 0

Salon:
 Metro Enerji 

Hakemler: İlhami Şenyurt, Esat Danzili 

Fenerbahçe: Resul Tekeli, Selçuk Keskin, Sket, Gladyr, Metin Toy, Quesque (Ahmet Karataş, Oğulcan Yatgın, Ferhat Akdeniz, Ahmet Büyükgöz, Oğuzhan Karasu, Bertuğ Öndeş, İzzet Ünver) 

Beşiktaş: Muhammet Delibaş, Muhammet Ali Arslan, Baran Yılmaz, Batuhan Avcı, Ahmet Tümer, Onur Soydan (Oğuzhan Altıntaş, Serhat Baş)

Setler: 25-17, 25-11, 25-11 

Süre: 63 dakika (22, 21, 20) 

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşFenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.