Ege Takımları Kupa'da Büyüklerle Eşleşti

ZİRAAT Türkiye Kupası'nda gruplara kalmayı başaran Ege takımları Akhisar Belediyespor, Manisaspor, Altınordu ve FBM Balçova Yaşamspor, büyüklerle eşleşti. İstanbul'da Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde...

07 Kasım 2014 Cuma 16:00
Ege Takımları Kupa'da Büyüklerle Eşleşti






ZİRAAT Türkiye Kupası'nda gruplara kalmayı başaran Ege takımları Akhisar Belediyespor, Manisaspor, Altınordu ve FBM Balçova Yaşamspor, büyüklerle eşleşti.
İstanbul'da Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde bugün çekilen kura sonucu Akhisar Belediyespor ile Manisaspor Trabzonspor'un, Altınordu Fenerbahçe'nin, Balçova Yaşamspor ise Galatasaray'ın bulunduğu gruba düştü.
B Grubu'nda yer alan iki temsilcimizden Akhisar Belediyespor 17 Aralık, Manisaspor ise 24 Aralık'ta Trabzonspor'a konuk olacak. Manisaspor Trabzonspor'u 31 Aralık'ta, Akhisar Belediyespor ise 4 Şubat'ta ağırlayacak.
E Grubu'nda ise Fenerbahçe'nin yanı sıra Kayserispor ve Bayburt İl Özel İdare ile eşleyen Altınordu, sarı lacivertli ekiple 24 Aralık'ta Kadıköy'de, 31 Aralık'ta ise İzmir'de karşılaşacak. Kupanın en büyük sürprizlerinden birini yaparak gruplara kalmayı başaran
3'üncü Lig temsilcisi Balçova Yaşamspor ise G Grubu'nda Galatasaray, Eskişehirspor ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile kapışacak. Galatasaray'ı 17 Aralık'ta İzmir'de misafir edecek Balçova Yaşamspor, 4 Şubat'ta TT Arena'da rakibinin karşısına çıkacak.
Çift devreli lig usulüne göre oynanacak maçlar sonunda gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar son 16'ya kalacak.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.