Ege takımlarında basket heyecanı

TÜRKİYE Basketbol 2'nci Ligi'nde normal sezonun bitimine 2 hafta kala play off hattı şekilleniyor. Ligdeki Ege Bölgesi temsilcilerinden lider Sinpaş Denizli Basket, 3'üncü sıradaki BEST Balıkesir ve 5'inci basamakta yer alan Akhisar Belediyespor,...

28 Nisan 2015 Salı 13:31
Ege takımlarında basket heyecanı






TÜRKİYE Basketbol 2'nci Ligi'nde normal sezonun bitimine 2 hafta kala play off hattı şekilleniyor.
Ligdeki Ege Bölgesi temsilcilerinden lider Sinpaş Denizli Basket, 3'üncü sıradaki BEST Balıkesir ve 5'inci basamakta yer alan Akhisar Belediyespor, play off biletini aldı. Şu ana dek oynadığı 32 maçta 25 galibiyet alan Sinpaş Denizli, bu hafta BEST'i de yenerse normal sezonu lider bitirmeyi garantileyecek.
Ligde 18 galibiyeti bulunan dokuzuncu Gelişim Koleji, play off'a kalmak için aynı galibiyeti bulunan 8'inci sıradaki Adanaspor'la çekişiyor. Kalan 2 maçında Tüyap Büyükçekmece ve deplasmanda BEST Balıkesir'le karşılaşacak Gelişim'in ikili averajı rakibinden kötü. Socarspor ve Orkide Gediz Üniversitesi'nin bu kategorideki ilk sezonlarında play off şansı kalmadı. İki takımın düşme korkusu da yok.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.