Emre Belezoğlu " Galatasaray'a karşı galibiyet serimiz devam etti mutluyuz"

  İSTANBUL- Spor Toto Süper Lig'de 23.hafta maçı olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası futbolcular yayıncı kuruluşa konuştular. Derbi karşılaşmasında Hollandalı yıldız Dirk Kuyt’un attığı gol ile maçı 1-0 kazanan...

08 Mart 2015 Pazar 21:36
Emre Belezoğlu






 

İSTANBUL-

Spor Toto Süper Lig'de 23.hafta maçı olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi sonrası futbolcular yayıncı kuruluşa konuştular. Derbi karşılaşmasında Hollandalı yıldız Dirk Kuyt’un attığı gol ile maçı 1-0 kazanan Fenerbahçe'de kaptan Emre Belezoğlu "Kaybedilen puanlar bizi bu maça ayrı bir motive ile çıkardı. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Galatasaray'a karşı galibiyet serimiz devam etti mutluyuz. Galatasaray'da özellikle ilk yarı çok iyi oynadı onları da tebrik ederiz. Rakiplerimiz kötü futbol ile kazanırken biz iyi oyunla kaybettik ama bugün iyi oyunla kazandık mutluyuz. Bu arada başta annem ve eşim olmak üzere tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutlarım" ifadelerini kullandı.

"Maçı kaybettik üzgünüz. İyi oynadık ama kazanamadık"

Derbinin kaybedeni Galatasaray'ın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu ise yayıncı kuruluşa "Maçı kaybettik üzgünüz. İyi oynadık ama kazanamadık. Bu maç her şeyin sonu değil daha 11 maç var. Geleceğe bakacağız. Bizi zora sokan gereksiz uzun toplarımız oldu" şeklinde konuştu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.