Emre Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor

  Trabzonspor ,Fenerbahçe maçı sonrası eski futbolcu,spor yorumcusu Ümit Karan'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

27 Aralık 2016 Salı 04:53
Emre Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor






Emre Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor

   Trabzonspor ,Fenerbahçe maçı sonrası eski futbolcu,spor yorumcusu Ümit Karan'dan çarpıcı açıklamalar geldi.Katıldığı bir tv programda konuşan Ümit Karan devre arasında Başakşehirspor'un başarılı kaptanı Emre Belezoğlu'nun eski takımı Fenerbahçe'ye gidebileceğini söyledi.
   Emre Belözoğlu'na teklif yapıldığı ve Emre'nin teklife sıcak baktığını söyeleyen Ümit Karan bu transferin devre arasında gerçekleşebileceğini belirtti.Emre Belezoğlu'na eski kulübü Fenerbahçe tarafından gel sezon sonuna kadar oyna,jübileni burada yap sonra kulüp içersinde aktif görevle futbol yaşandına devam edersin denildiği öğrenildi.Emre Belezoğlu'nun sezon sonuna kadar Medipol Başakşehirspor ile sözleşmesi bulunuyor.
Son Güncelleme: 27.12.2016 09:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.