Ercan Taner'den şok sözler

Ünlü spor spikeri Ercan Taner, A Milli Takım'daki prim kriziyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

20 Haziran 2016 Pazartesi 17:41
Ercan Taner'den şok sözler






Ercan Taner, NTV Spor'da yayınlanan ''Spor Servisi'' adlı programda A Milli Takım'da yaşanan prim kriziyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İşte Taner'in sözleri:

ÇEKİRDEK PARASI GİBİ KONUŞULUYOR
''Türk halkının prim haberlerinden etkilenmesi doğan. İnsanların bir çoğu asgari ücretin biraz üstünde bir rakama çalışıyor. Sabah 7 akşam 7. Sonrasında metrobüsler otobüsler. İnsanlar bu çalışma şartlarıyla çalışırken bu rakamlar sağda solda çekirdek parası gibi konuşuluyor. 300 bin Euro 400 bin Euro. İnsanların anası ağlamış. Taraftarlar öyle dolduruluyor ki bunun sonrasında hiç tasvip etmediğim şeyler oluyor. Futbolcuların karısına, kızına, doğmamış çocuklarına küfürler ediliyor. Ortaya böyle yönetilemez bir tablo çıkıyor. Sonra herkes susuyor, halının altına süpürülüyor. Ben bunlara üzülüyorum.''

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.