Ersun Yanal "Siz benim için herşeysiniz; BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARI!”

 Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal, twitter hesabından ortalığı sallayan bir paylaşım yaptı.

15 Aralık 2018 Cumartesi 09:27
Ersun Yanal "Siz benim için herşeysiniz; BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARI!”






Ersun Yanal "Siz benim için herşeysiniz; BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARI!”

   Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal, twitter hesabından ortalığı sallayan bir paylaşım yaptı. Ersun Yanal, yaptığı Twitter paylaşımında, Fenerbahçe taraftarlarına yönelik olarak, 'Siz benim herşeyimsiniz' ifadelerine yer verdi.

Süper Lig’de tarihi bir sezon geçiren Fenerbahçe kötü gidişin ardından teknik direktörlüğe ikinci kez Ersun Yanal’ı getirdi. 1.5 yıllık anlaşmanın sağlanması ve imzaların atılmasının ardından tecrübeli teknik adam twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

”Bir insan bir camiayı “bir şey” görür, bu hayattır. Bir insan bir camiayı “çok şey” görür, bu sevgidir. Ama bir insan bir camiayı “HERŞEY” görüyorsa, bu AŞK’tır. Siz benim için herşeysiniz; BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARI!”

ifadelerini kullanan Ersun Yanal’ın bu paylaşımı sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Daha önce Fenerbahçe’yi çalıştırdığı dönem ‘Mutluluk Fenerbahçe’de olmaktır’ ifadelerini kullanan Yanal’ın ikinci döneminde yaptığı bu paylaşım da büyük ilgi gördü…

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeErsun Yanal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.