Eski MHK Başkanvekili Okçuoğlu: "Çakır'ın işi zor ama tam isabet olmuş"

FAİK GÜRSES, İSTANBUL / Eski Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanvekili Yüksel Okçuoğlu, Cüneyt Çakır'ın Fenerbahçe - Galatasaray derbisini rahatlıkla yönetebilecek bir tecrübeye sahip olduğunu söyledi. Doğan Haber Ajansı'na () konuşan...

06 Mart 2015 Cuma 15:37
Eski MHK Başkanvekili Okçuoğlu:






FAİK GÜRSES, İSTANBUL /

Eski Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanvekili Yüksel Okçuoğlu, Cüneyt Çakır'ın Fenerbahçe - Galatasaray derbisini rahatlıkla yönetebilecek bir tecrübeye sahip olduğunu söyledi.

Doğan Haber Ajansı'na () konuşan Okçuoğlu, şu ifadeleri kullandı;

"Şu anda Türkiye'de bir numaralı hakem Cüneyt Çakır'dır. FIFA ve UEFA hakemi. Dolayısıyla o yönetecek. İşi zor ama bence Cüneyt Çakır o tecrübeye geldi. Rahatlıkla yönetebilecek potansiyelde. Ama Türkiye ligleri çok zor. Özellikle Fenerbahçe - Galatasaray mücadelesi. Bu karşılaşmanın sonunda da bence Cüneyt Çakır başarılı olur diye düşünüyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.