Eski TFF Başkanı Ulusu: "Eskiden kalite çok fazlaydı. Hakem atamakta güçlük çekerdik"

FAİK GÜRSES, İSTANBUL / Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Başkanı Kemal Ulusu, derbi maçlarda sadece 2 hakemin isminin geçmesiyle ilgili olarak, "Eskiden kalite çok fazlaydı. Hakem atamakta güçlük çekerdik" dedi. Doğan...

06 Mart 2015 Cuma 15:36
Eski TFF Başkanı Ulusu:






FAİK GÜRSES, İSTANBUL /

Eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Başkanı Kemal Ulusu, derbi maçlarda sadece 2 hakemin isminin geçmesiyle ilgili olarak, "Eskiden kalite çok fazlaydı. Hakem atamakta güçlük çekerdik" dedi.

Doğan Haber Ajansı'na () açıklamalarda bulunan Ulusu, "Sürekli iki hakemin ismi derbi arasında gidip geliyor, bu diğer hakemleri nasıl etkiler?" sorusu üzerine, "Bizim dönemimizde ne yapacağımızı, kimi vereceğimizi şaşırırdık. O kırılacak bu kırılacak diye. Bir sürü hakem ismi sayabilirim. Hepsi birinci ligde derbi idare edebilecek düzeyde. İhsan Türe, Yusuf Namoğlu, Erkan Göksel gibi... Daha da isim verebilirim. Çok sayıda FIFA kokartlı hakemlerimiz vardı" yanıtını verdi.

Kemal Ulusu ayrıca, FIFA kokartlı eski hakem Erkan Göksel ile yaşadığı bir anıyı da anlattı. İlk 3. lig maçlarına FIFA kokartlı hakemlerini gönderdiğini esprili bir şekilde ifade eden Ulusu, Avrupa maçını yönettikten sonra yurda dönen Erkan Göksel'i de Gümüşhane - Bayburt maçına gönderdiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.