Eskişehirspor-Akhisar Belediyespor maçı soyunma odası

Eskişehirspor'un kendi sahasında Akhisar Belediyespor'a 3-1 yenildiği maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi. Eskişehirspor Teknik direktörü Michael Skibbe, sezonun...

29 Mayıs 2015 Cuma 23:27
Eskişehirspor-Akhisar Belediyespor maçı soyunma odası






Eskişehirspor'un kendi sahasında Akhisar Belediyespor'a 3-1 yenildiği maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.
Eskişehirspor Teknik direktörü Michael Skibbe, sezonun son maçını mağlubiyetle kapattıkları için üzgün olduklarını söyledi. Skibbe şöyle konuştu:
"Tabi ki son maçımıza sezonun son maçını mağlubiyetle bitirmek çok üzücü. Bu şekilde olmaması gerekiyordu. Hem ilk yarıda olsun hem ikinci yarıda olsun beraberliğe gitme pozisyonlarına da girdik. Ne yazık ki ikinci yarıda ilk kontralarıyla ikinci gole ulaştı Akhisar. Ne yazık ki de maç da burada bitmiş oldu. Ama şu da bir gerçek. Bizim kadromuzun yarısından fazlası yoktu bu maçta. Defansif anlamda hem müdafaada hem orta sahada bayağı bir eksiklerimiz vardı. Ama yine de sezon sonunda mutlu olmamız gerekiyor. Düşmeyi engelledik. Kışın buraya başladığımızda hem şehirde hem kulüpte düşme korkusu vardı. Hem de Eskişehirspor'un kuruluşunun ellinci yılında. Haziran ayında ellinci yılımızı kutlayacağız rahatlıkla. Gelecek sezonda daha iyi bir takım kuracağız. "
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos da "Sezonu bu şekilde galibiyetle bitirmek hem bizim için hem taraftar için önemliydi. Ama biraz beni üzen ligdeki pozisyonumuz. On ikincilik bize yakışmayan bir pozisyon. Ben takımdan mutluyum. Şimdi tatil başlıyor. Kafayı biraz daha rahatlatmak için önümüzde biraz zaman olacak.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.