Eskişehirspor-balıkesirspor Maçı Sonrası Basın Toplantısı

 ESKİŞEHİR Atatürk Stadyumu'nda oynanan ve 2-2 biten Eskişehirspor-Balıkesirspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında her iki stakımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi. Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail...

03 Kasım 2014 Pazartesi 23:18
Eskişehirspor-balıkesirspor Maçı Sonrası Basın Toplantısı






 ESKİŞEHİR Atatürk Stadyumu'nda oynanan ve 2-2 biten Eskişehirspor-Balıkesirspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında her iki stakımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, alınan birer puanın alt sıralardan kurtulmaya çalışan her iki takıma da yaramadığını söyledi. Ertekin şöyle devam etti:  "Her iki takım için de gerçekten zor bir maçtı. Puanı az olan takımlar olarak her ikimiz de bugün stresli bir biçimde sahaya çıktık. Biz ilk yarı biraz daha sakindik, biraz daha dengeli oynamaya çalıştık. İyi müdaafa yaparak gol bulmak için gerekli çabamızı sarf ettik ve ilk devrede golü bulduk. Ama ikinci yarıda 15-20 dakika inanılmaz derecede geriye çok yaslandık. Geriye yaslanınca da inanılmaz hatalar yapmaya başladık. Böyle olunca da iki tane gol yedik. Mağlup duruma düştük ama takım iyi bir reaksiyon verdi. Mağlup duruma düştükten sonra tekrar beraberliği sağlama adına mücadele gücünü artırdı. Ve beraberliği yakaladık. Çok iyi oynadığımız söylenemez ama puan alabilmek için doğru müdaafa ve çabuk atak yapmak gerekiyor. Biz de bunları yapmaya çalıştık. Genel anlamda .Eskişehirspor da çok uğraştı. Lakin her iki takıma da birer puan yaradı söyleyemeyiz. Ancak biz deplasmanda olduğumuz için sanki avantajlıymışız gibi. Gözüküyor. İnşallah hafta sonu Mersin'de oynayacağımız maçta 3 puan alarak biraz daha rahatlarız."

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da taraftarlara 3 puan armağan etmeyi istediklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini belirtti. Önemli bir 2 puan kaybettiklerini söyleyen Sağlam şunları kaydetti: "Bugün alacağımız 3 puanın değeri bizim için böyüktü. 3 puan hem takımımızın moral motivasyonunu artıracak hem puan cetvelinde biraz daha yukarı çıkmasını sağlayacaktı. Cuma günü Sivasspor ile oynayacağımız önemli maç öncesinde de bizim moralimizi yukarı çıkaracaktı. Pozisyonumuzuda vardı, rakibin attığı golden önce. Bizim için tabi çok anormal durum değil, sezon başından beri karşılaştığımız  hakemlerin ofsayt yanlışlarından bugün de nasibimizi aldık. Maalesef çok net bir pozisyonda yan hakemimiz çok net ofsaytı göremedi, Ondan sonra oyunu dengelemek için çalıştık. Özellikle ikinci yarıda çocuklar mücadele etti . Skor üstünlüğünü de sağladık. Maalesef son dakikalarda bir korner pozisyonununda basit bir gol yedik. Gol atana kadar açıkçası çok sıkıntı çekiyoruz, çok zorlanıyoruz. Böyle bir maçta 2-1 üstünülüğü yakaladıktan sonra bunu bir müddet korumak lazım ki o zaman da rakip risk almaya başlayacak ve biz de bunları değerlendireceğiz. Bunu yapamadık tabiî ki. Sonuçta çok önemli bir iki puan kaybettik."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.