ESKİŞEHİRSPOR-DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇ SONU BASIN TOPLANTISI

Eyüp KELEBEK / ESKİŞEHİR,()- ESKİŞEHİRSPOR'un Ziraat Türkiye Kupası'nda kendi sahasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi. Diyarbakır...

17 Aralık 2014 Çarşamba 21:54
ESKİŞEHİRSPOR-DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇ SONU BASIN TOPLANTISI






Eyüp KELEBEK / ESKİŞEHİR,()- ESKİŞEHİRSPOR'un Ziraat Türkiye Kupası'nda kendi sahasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Eskişehirspor'un iyi oynadıoğını ve galibiyeti hakettiğini söyledi. Demirbakan karşılaşma ile ilgili olarak şöyle dedi:

"Bizim için bir test maçı oldu, seviye testi yaptık kendimizi. Eksiklerimizi gördük. Futbolcularımda maça başladıklarında bir endişe tedirginlik duygusu vardı, onu atamadık. İlk devre rakip kaleye hiç gidemedik desem yeridir. Ama ikinci devre biraz daha toparlandık, biraz daha futbola yakın bir şeyler yapmaya çalıştık. Eskişehirspor'u tebrik ediyorum çok iyi oynadılar. Futbolcularımız dizlerinin üstünde durdu, ayağa kalksalardı belki ilk devreden o baskıyı atabilirlerdi üstünden . Olmadı sindik. Ama Eskişehirspor'un da bugün oyunu gerçekten iyiydi. Alan, saha olarak her yeri kapattılar. Oynayacak saha bırakmadılar. İlk gol bizim biraz yanlışımızdan oldu. Duran toptan gol yedik. Eskişehirspor iyi oynadı kazandı, hak ederek."

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da genç futbolculara şans verdiklerini belirterek şöyle konuştu:

"Grup maçlarına iyi bir başlangıç yapamamıştık. Bugünkü maçtan beklentimiz iyi mücadele, iyi bir oyun ve beraberinde bize grup maçlarındaki ilk üç puanı kazanmaktı. Bunun yanında tabi ligde pek fazla görev veremediğimiz, şans veremediğimiz arkadaşlarımızı da bugün değerlendirmek ve bundan sonraki dönemle alakalı da onları işin içine sokmaktı. Kısaca özetlersek ben bugünkü karşılaşmadan beklentilerimize karşılık bularak ayrıldığım için mutluyum. Artık bu maçı kenara bırakıp Cumartesi günü bizim için çok önemli olan Karabükspor maçını düşünmemiz gerekiyor. Bugün, görev verdiğimiz arkadaşlar sorumluluk aldılar. İyi bir mücadele ortaya koydular ve bundan sonraki dönemle alakalı da 'Biz de bu işin içinde varız' dediler. Tabi beklentimiz, bundan sonraki dönemde de performanslarını artırıp bu takımda oynayan birer futbolcu olmaları. Bugünkü maçta beklentilerimize karşılık bularak ayrıldığımız için mutluyuz."

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.