Evkur Yeni Malatyaspor'a Marsilya'dan stoper

Sarı-siyahlı kulüp, Marsilya'nın Brezilyalı stoperi Matheus Doria Macedo'yu sezon sonuna kadar kiraladı.

26 Ocak 2018 Cuma 21:08
Evkur Yeni Malatyaspor'a Marsilya'dan stoper






İSTANBUL (AA) - Evkur Yeni Malatyaspor, Fransa'nın Marsilya takımından kiraladığı Brezilyalı stoper Matheus Doria Macedo ile sözleşme imzaladı.

Sezon sonuna kadar kiralanan Doria için İstanbul'daki bir otelde imza töreni düzenlendi. Törene 23 yaşındaki futbolcunun yanı sıra Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, sarı-siyahlı kulübün genel sekreteri Burak Çakır, genel kaptan Suat Tekin ve futbol şube sorumlusu Gökhan Çelik katıldı.

"Bize çok faydalı olacak"

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Adil Gevrek, Doria'nın başarılı olacağına inandığını belirterek, "Evkur Yeni Malatyaspor'a katkı sağlayacağına ve başarılı olacağına inandığımız bir kardeşimiz. Bize çok faydalı olacak. Hem kendisi hem de Malatya için hayırlı olsun. En az iki üç transfer demiştik. İnşallah bir veya iki tane transfer daha yapacağız. Forvet bölgesine bir transfer daha yapacağız. Önümüzdeki günlerde üçüncü transferi de yapabiliriz. Görüştüğümüz isimler var." diye konuştu.

Gevrek, Afrin'deki terör hedeflerine yönelik Türkiye'nin düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na değinerek, "Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Operasyonu'nda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Operasyona devam eden askerlerimize kolaylıklar diliyorum. Bütün Mehmetçiklerimizin Allah yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.

"Buraya gelirken hiç tereddüt etmedim"

Doria ise Yeni Malatyaspor'a transfer olduğu için duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Başkanımıza emekleri için teşekkür ederim. Bir an önce antrenmanlara başlamak istiyorum. Çok güzel karşılandım. Malatyaspor'dan transfer teklifi geldiğinde bana gösterdikleri ilgiden dolayı çok mutlu oldum. Buraya gelirken hiç tereddüt etmedim. Bana güvenen herkese çok teşekkür ediyorum." şeklinde görüş belirtti.

Muhabir: Süha Gür

Son Güncelleme: 26.01.2018 19:11
Anahtar Kelimeler:
Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.