Eylül Koca, 33 kiloda Türkiye şampiyonu oldu

Mersin'de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Şampiyonası'nda Bartın'ı temsilen katılan Eylül Koca 33 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.

26 Mart 2016 Cumartesi 18:34
Eylül Koca, 33 kiloda Türkiye şampiyonu oldu






Eylül Koca, 33 kiloda Türkiye şampiyonu oldu

Mersin'de devam eden Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Şampiyonası'nda Eylül Koca, rakiplerini eleyerek 33 kiloda Türkiye şampiyonu oldu.



Taekwondo oteritelerinin şimdiden dikkatini çekmeyi başaran ve antrenörlüğünü Altuğ Solak'ın yaptığı Fatma Eylül Koca, Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Sporcusu olarak Mersin'de mindere çıktı. Bartın'ı temsilen tüm rakiplerini yenen Fatma Eylül Koca, Bartın'a Türkiye Şampiyonu olarak dönüyor.
Geleceğin Türk Taekwondo milli takımını oluşturmada büyük önem taşıyan seçmelerde, çok sayıda bölgeden sporcu katıldı. Türkiye şampiyonası öncesi il ve bölge müdürlüklerinde yapılan seçmelerde dereceye giren yarışmacılar Mersin'de en önemli sınavdan geçti.

İLK ELEMELER SİNOP'TA

26-28 Şubat 2016 tarihleri arasında Sinop'ta yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Bay-Bayan Taekwondo Yarı Final Müsabakalarına Bartın'ı temsilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bayan taekwondo takımı katılmıştı. Sinop müsabakalarında 33 kiloda yarışan Fatma Eylül Koca kendi kilosunda zorlu rakiplerini yenerek şampiyon olmuştu.

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir "Final müsabakalarında yarışacak olan Fatma Eylül Koca ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Antrenörü Altuğ Solak'ı arayarak başarılarından dolayı kutladı.


Son Güncelleme: 26.03.2016 19:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.