Fatih Terim "Son zamanlarda şapkadan çıkaracak hayvan kalmadı"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim zorlu geçen Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada kazanmak için ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını söyledi.

07 Ekim 2018 Pazar 08:27
Fatih Terim "Son zamanlarda şapkadan çıkaracak hayvan kalmadı"






Fatih Terim "Son zamanlarda şapkadan çıkaracak hayvan kalmadı"

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim zorlu geçen Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada kazanmak için ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını söyledi.Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, deplasmanda Antalyaspor’u 1-0 yendiği mücadele sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Fatih Terim’in ifadeleri şu şekilde:

“"Galatasaray zaten sahaya yayılışında, oyun alanına yayılışında çok net, ne yapmak istediği. Bu anlayış içinde her teknik adamın bir tavrı, bir tarzı vardır. Son zamanlarda şapkadan çıkaracak hayvan kalmadı..Porto’dan sonra 72 saat geçmedi. Hem seyahat, hem mağlubiyet, hem yorgunluğa rağmen oyunun tek hakimi her dakika Galatasaray’dı. Kalemizde bariz bir gol pozisyonu yaşadığımızı hatırlamıyorum. 1-2 tane varsa da olacak o kadar. 600’ü aşkın pas yapan, devamlı oynayan, oyunu kontrol eden, isteyen bir takım. Aynı zamanda ‘yine mi deplasmanda kazanamıyoruz’ diye haklı olarak düşünen bir oyuncu topluluğu. Sabır ve isteklerinin karşılığını alan, oyunu gerektiği gibi oynayan oyuncularımı kutluyorum. Çok kritik bir üç puandı bizim için. Porto maçından sonra taraflı-tarafsız herkesin beğenisini kazanmış bir takımın buradaki kendi taraftarlarına ve futbolseverlere iyi oynayarak elde edilen bir galibiyet hediye etmesi gerekiyordu. Zeminin biraz rolü var. Hava da sıcak. Bakıldığında Antalyaspor’un 13 puanı var. Bizi yense lider oluyordu. Ama öyle bir görüntü yoktu sahada. Bir taraf istiyor, diğer taraf savunuyor. En sonunda birini koyduk ileriye, o da ‘donk’ diye bir kafa vuruşu yaptı. Galatasaray’ın bir oyun felsefesi, anlayışı ve planı var. Ancak oyun emrederse üç puanı almak için denemeyeceği hiçbir şey yok. Gole kadar 30 orta yapmışız. Bu 30 ortada Diego’yla Celutska’yı geçemediğimize göre bir formül bulalım dedik. Maicon’u daha evvel tek başına koymuştum ileri. Ama yetmeyince bu sefer Donk’u da ileri koydum. O da güzel bir kafa vuruşu yaptı, gol oldu. Bu üç puan bize iyi geldi. Galibiyet, zamanında ve yerinde geldi. İyi mücadele edip koşmuşuz. Yavaş yavaş takım oluyoruz. Bu sene daha da iyi işler yapacağız.“

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.