Federasyon Kupası Ege'ye Gelecek

TÜRKİYE Basketbol Federasyonu'nun bu sezon Erkekler 2'nci Ligi takımlarının katılımıyla düzenlediği Federasyon Kupası'nda 2 Ege takımı finale kaldı. BEST Balıkesir ile Denizli Basket, yarın Bursa Atatürk Spor Salonu'nda saat 18.00'de...

30 Eylül 2014 Salı 13:32
Federasyon Kupası Ege'ye Gelecek






TÜRKİYE Basketbol Federasyonu'nun bu sezon Erkekler 2'nci Ligi takımlarının katılımıyla düzenlediği Federasyon Kupası'nda 2 Ege takımı finale kaldı.
BEST Balıkesir ile Denizli Basket, yarın Bursa Atatürk Spor Salonu'nda saat 18.00'de başlayacak maçta şampiyonluk için karşı karşıyla gelecek. Eleme turunda E Grubu'nda yer alan BEST Balıkesir, Orkide Gediz Üniversitesi ve TÜFAP Büyükçekmece'yi saf dışı bırakarak Final Grubu'na yükseldi.
A Grubu'nda mücadele eden Denizli Basket ise Melikşah Üniversitesi ile Pertevniyal'i elerek Final Grubu vizesini aldı. Bursa'daki Final Grubu karşılaşmalarında yarı finalde Mersin BŞB'yi son çeyrekteki performansı ile 59-56 yenmeyi başaran Balıkesir temsilcisi BEST ile Adanaspor'u 82-70 mağlup eden Denizli Basket, final vizesini aldı. Yarın oynayacak final müsabakası öncesi her iki takımın kurmayları da, şampiyonluk iddiasında bulundu.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.