Federer: "Kariyerim bitmeden tekrar Türkiye'de oynamak istiyorum"

 AYNUR TATTERSALL - WIMBLEDON / Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerde 2 numaralı seri başı Roger Federer, "Türkiye'de bu yıl yaşadığım tecrübe harikaydı. Kariyerim sona ermeden tekrar Türkiye'de oynamak istiyorum" dedi...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 23:21
Federer:






 AYNUR TATTERSALL - WIMBLEDON /

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerde 2 numaralı seri başı Roger Federer, "Türkiye'de bu yıl yaşadığım tecrübe harikaydı. Kariyerim sona ermeden tekrar Türkiye'de oynamak istiyorum" dedi

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Wimbledon Tenis Kulübü kortlarında devam eden 7. gün karşılaşmasında İsviçreli raket Roger Federer, 20 numaralı seribaşı İspanyol Roberto Bautista Agut'u 6-2, 6-2 ve 6-3'lük setlerle yendi.


Wimbledon'da sekizinci şampiyonluğunu kovalayan İsviçreli tenisçi Federer, 86 dakika süren mücadeleyi 3-0 kazanarak çeyrek finalde Gilles Simon'un rakibi oldu.

"İSTANBUL HARİKA BİR ORGANİZASYONDU"

Bu yıl TEB BNP Paribas İstanbul Açık'ta oynayarak şampiyon olan Federer, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında Doğan Haber Ajansı'ndan Aynur Tattersall'un sorularını yanıtladı. İstanbul'da harika zaman geçirdiğini ve kendisi için İstanbul'un unutulmaz bir tecrübe olduğunu söyleyen Federer, "İstanbul'da mükemmel bir organizasyon vardı. Türkiye'de ilk turnuvamdı ve benim için çok güzel bir tecrübe oldu. Hava çok güzeldi. İstanbul inanılmaz bir şehir. İlk defa gittim ve çok büyük keyif aldım. Daha önce hiç gitmediğim şehirlerden biriydi. Merkez kort çok güzeldi, seneye çatı yapmayı planlıyorlar. Tenis severlerin ilgisi inanılmazdı. Her karşılaşmada kort doluydu. Kariyerim sona ermeden tekrar gitmek istiyorum. Bu belki gelecek yıl olur" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.