Fenerbahçe 0- Medipol Başakşehir 0

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 8. haftasında Medipol Başakşehir’i konuk etti.

07 Ekim 2018 Pazar 20:01
Fenerbahçe 0- Medipol Başakşehir 0






Fenerbahçe 0- Medipol Başakşehir 0

   Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 8. haftasında Medipol Başakşehir’i konuk etti. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan mücadele  0-0 eşitlikle sonuçlandı.

   Süper Lig’de kötü günler geçiren Fenerbahçe, Medipol Başakşehir karşısında da 3 puana ulaşamadı… İlk yarıda sayısız fırsattan yararlanamayan ve Başakşehir kalecisi Mert Günok’a takılan Fenerbahçe kilidi bir türlü açamadığı maçta galibiyet hasretini 3 maça çıkardı.

   Geride kalan 8 maçta sadece 8 puan toplayabilen Fenerbahçe 6 gol atabildi… Müthiş bir çekişmeye sahne olan maçın 82.dakikasında Başakşehir’in ofsayt nedeniyle iptal edilen golü tartışma yarattı. Konuk ekibin Elia ile bulduğu golde yardımcı hakem bayrağını kaldırdı ve ofsayt kararı verilerek gol iptal edildi. O sırada VAR’ın devre dışı olması nedeniyle pozisyon incelenemedi ve ofsayt kararı değişmedi.

   Başladığı gibi biten maçın ardından Fenerbahçe 8 puanla 15.sıraya çıktı. Başakşehir ise 15 puanla lider Galatasaray’ın ardından maç fazlasıyla 2.sırada yer aldı.

  Yazarımız Tayfun Gökdeniz maç yorumu

    Fenerbahçe , Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 9. Haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak. 20 Ekim Cumartesi günü oynanacak mücadele saat 19.00’da başlayacak.

Son Güncelleme: 07.10.2018 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.