Fenerbahçe 1-2 Sporting Lisbon

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında, ikinci kamp dönemi için İsviçre’nin Lozan şehrinde bulunanFenerbahçe, Portekiz’in Sporting Lisbon takımıyla Censuy Stadı’nda karşılaştı.

13 Temmuz 2017 Perşembe 09:10
Fenerbahçe 1-2 Sporting Lisbon






Fenerbahçe 1-2 Sporting Lisbon

   Yeni sezon hazırlıkları kapsamında, ikinci kamp dönemi için İsviçre’nin Lozan şehrinde bulunanFenerbahçe, Portekiz’in Sporting Lisbon takımıyla Censuy Stadı’nda karşılaştı. İlk 45 dakikalık bölüm Bas Dost(32’) ve Nabil Dirar’ın(40’) karşılıklı golleriyle 1-1 sona ererken, ikinci yarıda Seydou Doumbia’nın kaydettiği golle Portekiz temsilcisi mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.
 Fenerbahçe  mücadeleye Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Martin Skrtel, Roman Neustadter, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Nabil Dirar, Alper Potuk, Mathieu Valbuena, Robin van Persie 11'yle başladı. İkinci yarıya 4 oyuncu değişikliğiyle başlayan sarılacivertlilerde, oyuna dâhil olan isimler; Aatif Chahechouhe, Simon Kjaer, İsmail Köybaşı ve Ozan Tufan oldu. Genç oyuncular Ahmethan Köse ile Oğuzkaan Güçtekin de Portekiz takımı karşısında forma şansı bulan isimler oldular. Fenerbahçe; 15 Temmuz Cumartesi günü Fransa’nın Olympique Marsilya, 17 Temmuz Pazartesi günü İspanya’nın Athletic Club Bilbao ve 19 Temmuz Çarşamba günü Fransa’nın AS Monaco takımlarıyla karşılaşacak. Fenerbahçe, yeni sezonun ilk resmi maçına ise 27 Temmuz 2017 tarihinde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk sınavında çıkacak.
Son Güncelleme: 13.07.2017 09:35
Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.