Fenerbahçe 10 numara için aradığı ismi buldu; Belhanda! Younes Belhanda kimdir?

10 numara arayışındaki Fenerbahçe'nin, Younes Belhanda'yı imza aşamasına getirdiği iddia edildi.

23 Temmuz 2016 Cumartesi 13:26
Fenerbahçe 10 numara için aradığı ismi buldu; Belhanda! Younes Belhanda kimdir?






Fenerbahçe 10 numara için aradığı ismi buldu; Belhande
Transferin en hızlı kulübü olan Fenerbahçe’e gözler yeni gelecek 10 numarada. Diego Ribas sorununu kısa sürede çözen ve oyuncunun senelik 3.5 milyon Euro’luk (11.75 milyon TL) ücretinden kurtulan yönetim, listenin ilk sırasında yer alan Younes Belhanda transferinde sona geldi.

Dinamo Kiev ile yapılan pazarlıklarda, Faslı yıldızın satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralanması konusunda büyük ölçüde anlaşmaya varıldı. Kiralık ücretinin ödeme tablosuyla ilgili küçük pürüzler kaldı.

Sarı-Lacivertli Yönetim, 26 yaşındaki futbolcuyla ise her konuda el sıkıştı. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu için UEFA’ya kadrolar önceki gün bildirildiğinde, Belhanda konusunda acele edilmedi. Faslı oyuncunun, çarşamba günkü Monaco mücadelesinden sonra İstanbul’a gelerek imza atması bekleniyor.

Younes Belhanda kimdir?
Belhanda 25 Şubat 1990'da Fransa doğan Faslı millî futbolcu. Dinamo Kiev takımının formasını giymekte olan Belhande, hızı ve tekniği ile tanınan bir futbolcu. 
2011-12 sezonunda Montpellier ile Ligue 1 şampiyonluğu yaşadı ve ligde yılın genç futbolcusu seçildi. Ayrıca 11 Nisan 2012 tarihinde Marseille karşısında attığı rövaşata-vole karışımı gol de ligte yılın golü seçildi. 2013-14 sezonunda Ukrayna Premier Ligi'nin güçlü ekiplerinden Dinamo Kiev'e transfer oldu. Fas formasını ise 12 kez giydi ve bir gol attı. Ayrıca millî takım formasıyla 2012 Afrika Uluslar Kupası'nda da mücadele etti.
Son Güncelleme: 23.07.2016 13:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.