Fenerbahçe 2-Juventus Bucuresti 3

 Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ilk hazırlık maçında Romanya’nın Juventus Bucuresti takımı ile karşılaştı

08 Temmuz 2017 Cumartesi 21:25
Fenerbahçe 2-Juventus Bucuresti 3






Fenerbahçe 2-Juventus Bucuresti 3
   Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ilk hazırlık maçında Romanya’nın Juventus Bucuresti takımı ile karşılaştı. İlk yarısı 3-0 geride giren Fenerbahçe ikinci yarıda Mehmet Ekici ile 56 ve 67. dakikalarda 2 gol bulsa da yakaladığı diğer fırsatları gole çevirmedi ve maçtan 3-2 mağlup ayrıldı.
   Rakip takımın gollerini ise 5. dakikada Andrei Musca, 17. dakikada Liviu Bajenaru ve 43. dakikada Ciprian Petre attı. Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdürdüğü 1 haftalık kamp döneminin son gününde Romanya’nın Juventus Bucuresti takımıyla Düzce Stadı’nda karşılaştı.  
   Fenerbahçe maça Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Josef de Souza, Roman Neustadter, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Aatif Chahechouhe, Robin van Persie 11 ile başladı. İlk yarıda kalesinde 3 gol gören sarılacivertliler , yakaladığı pozisyonları ise bu anlarda gole çeviremedi ve soyunma odasına 3-0 geride girdi.
    İkinci yarıya Fenerbahçe 4 değişiklikle başladı. Hasan Ali Kaldırım, Mathieu Valbuena, Aatif Chahechouhe ve Robin van Persie’nin yerine İsmail Köybaşı, Alper Potuk, Miroslav Stoch ve Ahmethan Köse oyuna dahil oldu. 56. dakikada sağdan Şener’in ortasında kalecinin uzaklaştırmaya çalıştığı topa gelişine vuran Mehmet Ekici, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 67. dakikada Ekici bir kez daha topu ağlara gönderdi. M. Topal’dan aldığı topu ceza alanına kadar süren Mehmet Ekici, ceza alanına girer girmez şutunu çıkardı. Top kalecinin müdahalesine rağmen ağlara gitti. Mehmet Ekici golden 3 dakika sonra değişiklik istedi ve yerini 70. dakikada Samed Karakoç'a bıraktı. Rakip kalede gol arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, yakaladığı pozisyonları gole çevirmedi ve maçtan 3-2 mağlup ayrıldı. Bu karşılaşmayla ilk etap kamp çalışmalarını tamamlayan Fenerbahçe , bu akşam İstanbul'a dönecek. Sarı-lacivertliler, 11 Temmuz Salı günü yurt dışı kampı için İsviçre'nin Lozan şehrine gidecek.
Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.